Zaak aanrijding met dodelijke afloop naar laatste fase

In de aanrijdingszaak waarbij de 33-jarige motorrijder Raoef Rostamkhan op 28 juni 2011 kwam te overlijden, heeft de kantonrechter de autobestuurder Dennis B. als verdachte gehoord. Volgens Dennis is hij niet de veroorzaker van dit ongeluk. Het is de motorrijder die in botsing zou zijn gekomen met zijn stilstaande wagen. Dennis verklaarde dat hij op het punt stond in een inrit te gaan en daarvoor op het wegdek was gestopt. Op dat moment is het slachtoffer tegen zijn wagen opgebotst en vervolgens op een elektrische mast ingereden. De botsing vond plaats aan de Nieuw Weergevondenweg. Dennis blijft erbij dat hij tegen de as van de weg stilstond op het moment van de aanrijding. “Het was echt pech voor mij dat ik daar op dat moment was gestopt”, zuchtte Dennis. Hij benadrukte dat hij geen schuld had bij de botsing.
Dennis B. bleef in zijn wagen zitten totdat de politie op de plaats van de aanrijding arriveerde. Dennis verklaarde dat de familie van het slachtoffer bedreigende uitlatingen in zijn richting deed. Op 2 augustus zal de vervolgingsambtenaar haar voorstel doen. Dennis werd aangezegd om aanwezig te zijn. Hij is niet aangehouden.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: