Bushouders verhit over late uitbetaling subsidiegelden

De maat is vol voor de bushouders. Inmiddels zijn reeds vier maanden verstreken sinds de laatste uitbetaling van de subsidiegelden heeft plaatsgevonden. Sindsdien hebben de bushouders, aangesloten bij de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO), geen subsidie ontvangen.  De bushouders zijn er verhit over dat de toegezegde subsidie uitblijft, terwijl hun onkosten blijven stijgen. Ze zijn deze onzekere situatie beu en dreigen met acties als zij nog langer moeten wachten.
In eerdere instantie hadden de bushouders begrepen dat de uitbetaling van de subsidie in de tweede week van juli zou plaatsvinden. Het is nu reeds eind juli en nog steeds is er geen zicht op een eventuele uitbetaling.  De bushouders zeggen niet per se te gaan voor een tariefsverhoging, maar zij verwachten daartegenover wel dat de subsidiegelden tijdig worden gestort. Zij krijgen nu het gevoel dat er steeds een loopje met hen wordt genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: