Verdachte vermoedelijk verkracht in cellenhuis

Vijf verdachten zijn aangehouden in een berovingszaak. Het vijftal wordt verdacht van beroving van de familie S. Zij hebben door middel van braak kostbare bezittingen weggemaakt. De beroving werd gepleegd op 25 mei 2012. Dit feit wordt aan alle vijf verdachten ten laste gelegd. Aan een van de vijf verdachten, Rodney, wordt ook nog het verwijt gemaakt dat hij een hoeveelheid marihuana in zijn bezit had. De rechter stelde deze zaak uit. Zij voegde aan Dennis A., die nog geen bijstand van een raadsman had, advocaat Hermes Libretto van staatswege toe. Advocaat Stanley Marica, die ook een van de verdachten juridisch bijstaat, gaf aan dat hij van zijn cliënt, Orlando M., vernomen heeft dat hij in het cellenhuis verkracht is geworden. De magistraat zal op de volgende zitting dit geval bespreken. Advocaat Sadhna Dulam staat de verdachte Julius H. bij. Zij gaf aan dat zij nog niet over het dossier beschikt. Op 3 augustus wordt de behandeling van deze zaak hervat. Het vijftal blijft aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: