Parampara Fest II een succes


Het tweede jaarlijkse Indiase klassieke muziek- en dansfestival “Parampara FEST II” dat afgelopen weekend plaatsvond was een suces. Dit evenement werd georganiseerd door Sanskriti.  Tijdens dit evenement hebben levende legende Bharat Ratna Pandit Ravi Shankar en Shri Abhik Mukherjee uit India met hun prachtige klassieke  muziek de harten van de aanwezigen veroverd. Ook dansschool Madhoerie  gaf een weergave van de Indiase klassieke dans Bharatnatyam.De eminente componist van de Geet-Govind en wereldberoemde tablaspeler Pt. Udai Mazumdar, een senior leerling van Bharat Ratna Pt. Ravi Shankar, uit New Delhi, India heeft zijn talent laten zien.  Sri Surinder Pherai  werd vergezeld door Sri Shailendra Madarie, de bekende tablaspeler van Suriname en de Indiase klassieke dans “Kathak” door Dansschool Hans Bhawan, die ook een danspresentatie gaf op de compositie van het wereldberoemde album “Chants of India” door Bharat Ratna Pt. Ravi Shankar. Dit jaar tijdens Parampara Fest II, werd  Mevrouw Madhoerie Jagmohan gefeliciteerd voor haar ongeëvenaarde bijdrage in de Indiase kunst door middel van de Indiase klassieke Bharatanatyam Dans in Suriname. (foto’s: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!