U-17 Natio met 3-1 ten onder tegen Soca Warriors

De nationale U-17 selectie van Suriname heeft haar tweede WK kwalificatiewedstrijd verloren. Tegen gastland werd met 3-1 verloren in het Ato Boldenstadion. De ruststand was 2-1. In de 30ste minuut kwamen de Young Socca Warriors op 1-0 voorsprong, nadat een schot van Kishun Seecharan van richting werd veranderd. In de 34ste minuut kwam Suriname langszij, toen verdediger Maurice Ford van T&T een voorzet vanuit links in eigen doel plaatste. Toch herstelde de warriors zich snel en kwamen op een 2-1 voorsprong in de 39ste minuut. Froggy Garcia scoorde in de rechterhoek van goalie Savio Proeger. Nauwelijks 3 minuten spelen in de tweede helft maakte Trinidad de wedstrijd af met de 3-1. Jabari Mitchell passeerde Proeger met een machtig schot. In de andere wedstrijd in deze groep won Guyana met 13-0 van de British Virgin Islands (BVI).
Na twee speeldagen staat Trinidad aan kop met 6 punten. Suriname en Guyana volgen met 3 punten. BVI heeft er geen punt. Morgen speelt Suriname tegen BVI en Guyana tegen gastland Trinidad. De poulewinnaar gaat over naar de volgende ronde. Voor de beste nummer 2 van de vijf poules is er nog een extra ticket. Indien Suriname groots van BVI kan winnen, kunnen ze best mogelijk in aanmerking kunnen komen voor deze plek.

De stand na 2 wedstrijden:
# Team

W

P

V

T

1 Trinidad & Tobago

2

6

26

1

2 Guyana

2

3

14

3

3 Suriname

2

3

4

4

4 British Virgin Island

2

0

0

36

error: Kopiëren mag niet!