Ras’75 behoudt ongeslagenschap te LSB

Ras’75 zal de tijdens de finaleronde van de tweedeklassecompetitie te LSB met 2 bonuspunten starten. Dit deed ze door met 1-0 te winnen van Flamingo en is nu niet meer in te halen. Joey Kasanwiradi scoorde het enige doelpunt vanuit de penaltystip in de 30ste minuut. Dat Flamingo deze wedstrijd verloren heeft, heeft ze aan zichzelf te danken. Want de semikampioen van vorig jaar kreeg kans na kans om ten minste de stand op gelijke hoogte te brengen. De ploeg van Ras’75 had helemaal niets in te brengen in deze wedstrijd. Ze werd totaal weggespeeld door Flamingo, maar wist alleen haar legio van kansen niet te benutten.
Rodan komt nu op gelijke hoogte met Jai Ghandi na een pak slaag gegeven te hebben aan Utrecht. De ploeg uit Domburg wist met liefst 9-0 te winnen, na een 5-0 ruststand. Xoverro Resodikromo ( 3x), Daniel Martodrono ( 2x), Sionl Amoida, Bienvenido Adipi, Arno Tjokrosendjojo en Ramon Pawirodikromo scoorden voor Rodan.
Tuinstad wist ook zijn wedstrijd met 6-3 te winnen van Insaniet en behoudt hierdoor een theoretische kans om de finaleronde te halen. Maar dan moet Flamingo haar resterende wedstrijden verliezen, terwijl Tuinstad van haar moet winnen. Romario Njajoekare ( 3x), Milton Moeslikan, Frankie Kasanredjo en Orcillio Joenakame scoorden voor de winnende ploeg, terwijl Javier Pengel, Eduard Kasanredjo en Ritishkoemar Mehilal de tegentreffers scoorden.
In de U-20 klasse boekte Seaboys en 3-0 overwinning op Curaboys. De doelpunten werden gescoord door Avinash Partapsing, Chamul Sedney en Macheno Wiebers. Bangun Muda wist met 3-0 te winnen van Parana. Francios Vinisi ( 2x) en Romario Soengkono scoorden de doelpunten.
In de U-17 klasse was Jong de Ster met 3-1 beter dan Ras’75. Ro – Andy Kromotaroeno, Giovano Adipi en Shoaib Rodjan scoorden voor Jong de Ster, terwijl Richie Koosman de enige treffer scoorde voor Ras’75. Curaboys  boekte een 6-1 overwinning op Real Poerwo. Sorvaino Pinas ( 3x), Randy Alidikromo, Breadley Konoe en Rivalinhio Linger scoorden voor Curaboys, terwijl Aurillinio Parana voor de jongens uit Dessa scoorde. Parana wist met 4-2 te winnen van Rodan. Galvin Sandjon, Dwayne Banda, Rinio Raveles en Jhunido Pata scoorden voor Parana, terwijl Rafaelo Fannel en Sylvano Watson voor Rodan scoorden.
 

# Verenging

W

Ptn

1 Ras’75

12

32

2 Jai Ghandi

11

21

3 Rodan

12

21

4 Flamingo

11

17

5 Tuinstad

12

12

6 Insaniet

11

10

7 Jong de Ster

11

7

8 Utrecht

12

5

Stand Tweede klasse LSB:

# Vereniging

W

Ptn

1 Bangun Muda

11

22

2 Parana

10

21

3 Real Poerwo

10

20

4 Curaboys

10

17

5 Seaboys

11

13

6 Ras’75

11

0

 Standenlijst U-20 klasse

# Vereniging

W

Ptn

1 Parana

8

19

2 Rodan

8

18

3 Curaboys

8

15

4 Real Poerwo

9

15

5 Jong Rambaan

6

7

6 Jong de Ster

7

7

7 Ras’75

8

0

Standenlijst U-17 klasse

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: