Leden dambond organiseren zelf bestuursverkiezingen

Daar er maar geen oplossing komt in het dispuut tussen de twee dambesturen, heeft een 7-tal leden van de Surinaamse Dambond (SDB) gemeend om maar zelf bestuursverkiezingen te organiseren voor het kiezen van een nieuw bestuur. De leden hadden in een schrijven aan het bestuur gevraagd om een vergadering uit te schrijven, maar deze kwam maar niet. Conform artikel 11 van de statuten roepen ze op vrijdag 3 augustus een algemene ledenvergadering (alv) bijeen, waarbij er verkiezingen gehouden zullen worden. Kandidatenlijsten mogen worden ingeleverd op dinsdag 31 juli in het clubgebouw van SCS Randjiet Boys tussen 08.30 uur en 12.30 uur.
Op 3 augustus om 19.00 uur wordt in het Dr. Snellenpark dan de alv gehouden met daarin agendapunten als Kwestie alv 17 juni 2012 en bestuursverkiezingen SDB. De leden die deze alv organiseren, zijn Denk en Zet, Randjiet Boys, Welgedacht, De Straal, Naks, Victoria en Combinatie’80.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: