Ontvluchtte verdachte na 13 jaar aangehouden

De veroordeelde Vincent Kenneth Haynes is op dinsdag 10 juli 2012 aangehouden door de recherche van Nieuwe-Haven en overgebracht naar een huis van bewaring om een gevangenisstraf van 5 jaren uit te zitten. In het jaar 1999 was Haynes aangehouden verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Enkele dagen na zijn aanhouding zag hij kans uit een politie cellenhuis te ontvluchtten en wist sindsdien uit handen van de politie te blijven. Op 6 juni 2000 is Haynes bij verstek veroordeeld tot 5 jaren gevangenisstraf.
Romario.P. is op donderdag 5 juli door de recherche aangehouden in een woning aan de Helenastraat. Hij had namelijk een bromfiets in zijn bezit, die op 17 april van dit jaar gestolen is aan de Kwattaweg. Romario gaf aan dat hij de bromfiets had gekocht van Clemens L. Clemens is op 12 juli aangehouden. Beide mannen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Roman B. is op dinsdag 10 juli aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht, samen met nog een andere man, betrokken te zijn geweest bij een overval in een woning aan de Kwattaweg op 12 juni van dit jaar. Bij die gelegenheid is een senior burger onder bedreiging met een mes beroofd van zijn geld. De comparant van Ramon wordt nog opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!