“Summertime Music Festival” wordt verpletterend!

Het wordt een waar spektakel zaterdag de 21ste juli 2012. Op deze dag wordt voor de eerste keer ooit in Suriname een grandioos “Summertime Music Festival” gehouden in Stichting De Olifant. Speciaal voor dit spektakel is de artiest Prince Koloni uit Frankrijk overgevlogen. Inmiddels bevindt Koloni zich op Surinaamse bodem. Ook de welbekende Jayooth uit Frans-Guyana zal te bewonderen zijn op  het podium.
Het geheel start om 18:00 p.m. Er zijn 600 early-birdskaarten in de voorverkoop voor SRD 10,- te verkrijgen. Hiervan is meer dan de helft reeds verkocht. Na deze 600 kaarten kosten de kaarten in de voorverkoop SRD 15,- en bij de poort zijn ze duurder. De kaarten zijn te verkrijgen bij radio SRS, radio Koyeba, Sky radio, Maria Morena en bij de hoofdsponsor “Aloe Rotie” aan de Hermitageweg.
De avond kent een speciale attractie van Baderman met zijn Watramama. Verder zijn te bewonderen:  Faya Wowiya, King Koyeba, Itavest, Marcha Djoe, Zus Mien, Joan & Fila, Wi Sani Kawinaband, Damaru & The Love Messengers, Ghetto Crew, Boi Fa Teng, The Originals, Survivors, Hoge Druk en La Ritm. De Parbo Brassband is ook van de partij, maar ook verschillende dansgroepen w.o. De Flipdancers zullen hun kunnen laten zien.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: