Bewoners Militairproject ontevreden met aannemers

“De aannemers die de wegen op het Militairproject moeten bezanden, nemen hun werk niet serieus. Buurtbewoners zijn woest en vragen zich af wanneer deze aannemers klaar zijn met de weg.” De aannemers moesten eind vorig jaar al klaar zijn. “Echter zijn ze nog steeds aan het treuzelen op dit project.” Buurtbewoner Lucia Kettie zegt aan de krant dat het project in erbarmelijke staat verkeert, vooral tijdens regenval. “De mensen zijn sinds vorig jaar bezig, ik begrijp niet wat ze allemaal doen. Ze komen hier zand gooien wanneer ze dat willen hebben en laten het gewoon zo achter. Ik vraag me af hoe ze zo werken.” Buurtbewoners moeten hun auto op de hoeken van straten achterlaten, omdat bij de geringste regenval de voertuigen blijven steken in de modder. De bewoners hebben vaker aan de bel getrokken bij de districtcommissaris en het ministerie van Openbare Werken, zonder succes.
Volgens de buurtbewoners worden de straten pas voorzien van zand als er is betaald aan de personen die werken voor de aannemers. “Ze komen hier wanneer ze willen, in plaats van dat ze in één keer de wegen aanpakken. En nu is er bijna een jaar voorbij en we zijn nog steeds aan het begin, het is erg”, zegt Kettie. Ze moet laarzen aantrekken om naar huis te lopen.
De krant wilde een reactie van dc Ingrid Karta-Bink. Volgens haar is het probleem al aangekaart bij OW en is dit ministerie bezig met een oplossing. De buurtbewoners zeggen al lang te wachten. “Wij zijn ook mensen, we willen een menswaardig bestaan, het project kan heel mooi worden, maar kijk wat de aannemers ervan maken”, menen ze.
Seshma Bissesar

error: Kopiëren mag niet!