Overstekende passagier aangereden door bromfietser

Gistermiddag omstreeks kwart over drie heeft zich een aanrijding voorgedaan op de hoek van de Rahemalweg en de Indira Gandhiweg. Dit wordt bevestigd door politievoorlichter inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de afdeling Voorlichting en Publiciteit. Het gaat om een passagier die uit een bus stapte en zonder goed uit te kijken de Indira Gandhiweg overstak. Zij werd daarbij aangereden door een bromfietser die op het bromfietsenpad reed, komende uit de richting van Latour. Op het moment van de aanrijding regende het pijpenstelen. Zowel de passagier als de bromfietser raakte gewond en moesten per ontboden ambulance afgevoerd worden naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.
De politie-inspecteur doet op alle weggebruikers een beroep om extra alert te zijn in het verkeer en zoveel als mogelijk voorzichtigheid te betrachten. Vooral op momenten wanneer het regent en het zicht op de weg niet goed is.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: