Grondinspectie vandaag gesloten

De minister van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer, Ginmardo Kromosoeto, zal ook harde noten kraken bij het personeel van Grondinspectie. Hij zal de deuren van deze dienst vandaag gesloten houden. Ook aan deze personeelsleden zal hij duidelijk maken dat er korte metten gemaakt zal worden met corrupte ambtenaren. Er zal hard opgetreden worden en zonder enige schroom zal de Personeelswet op hen toegepast worden. De personeelsleden van de Dienst der Domeinen hebben maandag een interne meeting gehad met de minister. Ook de leden van de vaste departementale commissie van RGB in De Nationale Assemblee (DNA) waren uitgenodigd om open en eerlijk hun mening en zienswijze kenbaar te maken aan de personeelsleden.
De maatregel om de interne meeting te houden, is afgelopen vrijdagmiddag genomen na een bespreking die Kromosoeto had met de commissieleden. Tijdens de interne meeting zijn er harde afspraken gemaakt. Met de personeelsleden zullen er ook afspraken gemaakt worden. Minister Kromosoeto hoopt dat deze interactieve sessie zal bijdragen tot imagoverbetering van het ministerie. Hij hoopt dat tegen eind van dit jaar er reeds sprake daarvan zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!