Chitan doneert aan Mathoora Muloschool te Saramacca

Een fiets ter waarde van SRD 720 krijgen als je bestgeslaagde bent van de school, geeft extra motivatie om het gehele schooljaar je best te blijven doen. Dit is ook de reden waarom Pertjajah Luhur- parlementariër Deepakkoemar Chitan van Saramacca besloot om de bestgeslaagde van de Mathoora Muloschool een fiets te schenken. De vorige week heeft de schoolleiding deze fiets overhandigd gehad. Bij de uitslag in augustus zal de fiets overhandigd worden aan de bestgeslaagde. “Als parlementariër doe ik graag wat terug voor de gemeenschap waar ik woonachtig ben. Deze donatie heb ik gedaan, zodat het een stimulans is voor de jongeren van Saramacca om extra hun best te doen. Daartegenover staat er altijd een beloning. Als een kind zijn best doet, zal de studiecarrière gemakkelijker verlopen”, zegt Chitan aan Dagblad Suriname. Volgens de PL-parlementariër zal hij meer sociale werkzaamheden in Saramacca verrichten.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!