Braziliaan overleden na schietincident

De 43-jarige Joel Crispin Guedes heeft in de nacht van maandag op dinsdag het leven gelaten na een schietincident in het goudconcessiegebied Goliath in het district Para. Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer een oude vete had met een andere landgenoot. Op die bewuste maandagavond omstreeks 22.00 uur ontstond er een vechtpartij tussen het tweetal, die uitmondde in een schietpartij. Joel werd daarbij door kogels uit vermoedelijk een jachtgeweer geraakt. Kort na het geval gaf Joel de geest. De vermoedelijke verdachte G.S. vluchtte na zijn daad het bos in. Het ontzielde lichaam van Joel is voor sectie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: