Styx M&N blijft 100% ongeslagen in Veteranenklasse

De ploeg van Styx M&N Car Center heeft 100% ongeslagen de eerste ronde van de competitie in de Veteranenklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) afgesloten. De broederstrijd tegen Styx II won ze met 5-4, na een 3-2 ruststand. Voor Styx M&N onder leiding van Michael Jawahir scoorden Orlando Grootfaam (3x), Derrick Slagveer en Roberto Zebeda. Bij Styx II kwamen tot scoren Rodney Dompig (2x), Rinaldo Lupson en Robert Perre. Na 7 partijen heeft Styx M&N 21 punten en is de koploper. Styx II heeft 13 punten na 7 partijen en staat als 5de op de ranglijst. Nummer 2 Wasgo won met 18-1 van SCS Amos, na een 9-1 ruststand. Safeer Bachnoe (4x), Bryan Hek (3x), Marsiano Ronokarijo (3x), Marcel Riedewald (2x), Correia Braga en Mohamed Badoella scoorden voor Wasgo. Bij Amos redde Juan Mangroe de eer.
In de Tweede klasse won Saoena met 7-1 van Genieters door goals van Jean-Luc Josafath (2x), Isiah Scheuerman (2x), Nicolaas Kasmo, Nigel Kisoor en Marvin Soepijan. Bij Genieters scoorde Rohandie Jozefzoon het enige doelpunt. Zwaluw’96 was met 6-2 te sterk voor Inter-Jakin. Asutosh Sital (2x), Giorgio Wongsoredjo (2x) en Vikash Jaddoe (2x) scoorden voor Zwaluw. Bij de ploeg van het Jakinproject kwamen tot scoren Earvin Karijomenggolo en Noel Markoes.
In de Eerste klasse ging het er spannend aan toe. FC Selecao versloeg Orkaan met 5-4, na een 2-2 ruststand. Romario Veldkamp (2x), Murphey Kemble, Jurgen Kenswiel en Krishen Bhoendie scoorden voor Selecao, Moammar Jessurun (3x) en Raydel Schuurman voor Orkaan. Palo versloeg De Kanaries met 7-2, na een 6-1 ruststand. Orveo Albitrouw (4x), Lorenzo Noordzee (2x) en Jermain Wormer scoorden voor Palo, Miquel Sichtman voor De Kanaries. Pentagon verloor van Kabel Boyz met 5-3, na een 3-2 ruststand. Roche Oostwoud (2x), Giovanni Pique, Otniel Dorwart en Anthony Blijd scoorden voor Kabel Boyz, Cedric Cairo, Carlo Lespeki en Jermain Menig voor Pentagon.
In de Hoofdklasse won North United met 7-5 van Lengte Boys, na een 1-4 achterstand bij rust. Voor Lengte Boys scoorden Mario Dijksteel, Clarence Green, Kevin Veira, Antoine Vliet en Furnen Woudman.
Stand Hoofdklasse

Nr. Team

G

P

1.

Styx – M&N

7

21

2.

Wasgo

7

16

3.

ZVV. Barka

8

15

4.

Djogo 2000

8

14

5.

Styx II

7

13

6.

Pentagon 2001

8

6

7.

S.C.S. Amos

7

1

8.

SV. Z.I.O.S.

8

1

error: Kopiëren mag niet!