Pontbuiten/Parthani eerste finalist buurtsportvolleybal

In de buurtsportvolleybalwedstrijden die door het Ministerie van Sport en Jeugdzaken worden georganiseerd, is de eerste regiokampioen al bekend.  Zo heeft Pontbuiten / Parthani van de regio Wanica de finale gewonnen van Livorno / Livo met 2-1. De setstanden waren: 16-20, 26-12 en 24-18. Zo zal Pontbuiten / Parthani op zaterdag 28 juli voor het landelijke kampioenschap van Suriname gaan strijden.
Andere uitslagen van de verschillende regio’s zijn: Frimangron / Avanti tegen Maretraite / THB werd gewonnen door de laatstgenoemde met 1-0. In de eerste tweeset kon er geen winnaar uit de bus komen, want de sets eindigden steeds 19-19. Maar in de derde set wist Maretraite / THB wel die te winnen met 18-13. Zorg en Hoop / Yelyco tegen Tourtonne / Condor werd gewonnen door de laatstgenoemde met 2-1. De setstanden waren: 14-8, 12-20 en 14-13.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: