Jong Atta Boys haalt dozijn tegen Wilhelmina

In de openingswedstrijd van de Highway Cup 2012 heeft Jong Atta Boys meteen haar stempel gedrukt als te zijn een serieuze kampioenskandidaat. De sterrenploeg van De Boerbuiten en omgeving won met 12-1 van SV Wilhelmina, na een 7-1 ruststand in poule A. Met spelers als onder anderen Miguel Hill, Gregory Righters, Serginho Reding, Romero Slijngaard en Valerio Wee Wee was ze snel klaar met de ploeg van de omgeving Vredenburg. De doelpunten kwamen van Miguel Hill (4x), Gregory Righters (3x), Niven Cairo, Romero Slijngaard, Andy Hart, Kevin Monsanto en Valerio Wee Wee. Voor Wilhelmina redde Faisel Goelamnabie de eer uit een strafschop. In de andere wedstrijd uit poule A won Dreamteam van Ramgoelamweg met 5-0 van The Hunters. De ruststand was 3-0. Gregory Dulder, Cavier Sandolie, Valentino Kiele, Fergyl Sypesteyn en Giorgio Pinas scoorden de goals.
In poule B werd de topper gespeeld tussen FC Interpul van de Pulhjunweg en Ew Tjie Pegoe Boys van de Prinsessenstraat en omgeving. Het bleef tot in de 37ste minuut van de tweede helft 0-0. De ingevallen Steven Sardjoe schoot uit een vrije trap de 1-0 binnen voor Interpul. Met nog 5 minuten te spelen scoorde Sardjoe zijn tweede doelpunt (2-0). Awinash Laldharie schoot uit een rebound de 3-0 binnen. Dat Ew Tjie Pegoe, waar topschutter Miquel Harderwijk ook uitkomt, niet tot scoren is gekomen, is dankzij het superkeeperswerk van Interpul-goalie Helmut ‘Bere’ Beukenhout. In de andere wedstrijd in deze poule kwamen The Survivors uit Meerzorg en Adonai van de Toekomstweg in actie. Deze was de spannendste wedstrijd van de dag. Beide ploegen speelden heel aanvallend. Het verschil was de ervaring van Adonai tegenover het jong bloed van Survivors. Galton Koenders (2x), Ramon Tjauw A Hing en Ulrich Linger scoorden voor Adonai, Rayen Merhai en Avinash Jagernath voor Survivors.
De Highway Cup 2012, gesponsord door Wanica Technical Trading en Ramcharan’s Slijterij, wordt komend weekend voortgezet met de tweede speeldag. Na een halve competitie (3 wedstrijden) plaatsen de nummers 1 en 2 uit elke poule zich voor de halve finale.

Stand poule A

#

Team

W

Pt.

V

T

1

Jong Atta Boys

1

3

12

1

2

Dreamteam

1

3

5

0

3

The Hunters

1

0

0

5

4

SV Wilhelmina

1

0

1

12

Stand poule B

#

Team

W

Pt.

V

T

1

FC Interpul

1

3

3

0

2

Adonai

1

3

4

2

3

The Survivors

1

0

2

4

4

Ew Tjie Pegoe Boys

1

0

0

3

Week 2: Zondag 22 juli 2012

Tijd  

Pl.

13.00 uur Ew Tjie Pegoe – Adonai

B

14.00 uur Wilhelmina – The Hunters

A

15.00 uur FC Interpul – The Survivors

B

16.00 uur Jong Atta Boys – Dreamteam

A

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: