Papatam plaats zich voor de Topsectie

Papatam is de eerste lidbondenploeg die via het 7e Integra Port Services lidbondentoernooi de SVB Eerste klasse heeft bereikt. Dit deed ze nota bene ook ongeslagen. In het hele lidbonden- toernooi heeft de ploeg uit Moengo geen enkele wedstrijd verloren. De laatste wedstrijd wist ze de nodige punt te pakken, om hun topsectieplaats veilig te stellen. En dit deed ze door 0-0 gelijk te spelen tegen SCA. Door deze uitslag is de ploeg van Botopasie op de tweede plaats geëindigd. Voor de ploeg uit NGVB is het nu wachten op de nummer 2 van poule K. De wedstrijd tussen De Ster en SVK werd gewonnen door de Nickerianen met 4-3.
 

Nr Vereniging Gesp Pnt
01 Papatam 4 8
02 Botopasi 4 7
03 SCA 4 6
04 De Ster 4 5
05 SVK 4 0

Standenlijst poule L:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: