Miss Gentle vertrekt vandaag richting China

Stefanie Gentle, Miss Suriname 2011, vertrekt vandaag richting China om ons land te vertegenwoordigen op Miss World 2012. De 62ste Miss World Grand Final wordt op 18 augustus 2012 gehouden in Dongsheng Fitness Center Stadium te Ordos (Inner Mongolië). Op 24 juli 2012 is er een grootse openingsceremonie. Farida Soebhan, vicepresident van Angel Public Relations & Administration (Apra), zegt dat Gentle een maand lang zal deelnemen aan Miss World-activiteiten. Apra heeft een schema van de Miss World-organisatie ontvangen, waarin de trainingen en de activiteiten zijn uitgewerkt.
Volgens Soebhan heeft de Miss Suriname zich heel goed kunnen voorbereiden op haar deelname aan de Miss World-verkiezing. Het Engelse taalgebruik van de miss is bijgespijkerd, anderhalve maand lang heeft zij zich alleen voorbereid op haar talentenronde en zij heeft de laatste instructies gehad om een goede beurt te maken in China. Haar kostuums zijn ontworpen door de welbekende Raymo Gemerts. Gentle zal Suriname promoten door te vertellen over de ‘groene longen’ van ons land.
Gentle zal deelnemen aan alle vijf ‘fast track’- activiteiten voor een plaats binnen de top 15. Wat ‘Beauty with a purpose’ betreft, zal de Miss Suriname het hebben over discriminatie. Stefanie Gentle, die reeds het vorige jaar zou deelnemen aan Miss World, werd toen al heel hoog getipt door Miss World ‘betting companies’. Soebhan is ervan overtuigd dat Gentle een goede beurt zal maken. ‘Ze is een rustige miss, maar als ze op het podium is, bloeit ze.’
 
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!