Gebedsdienst commissariaat Commewijne ter versterking van interne samenwerking

De districtscommissaris van het district Commewijne, Ingrid Karta – Bink, heeft op woensdag 11 juli 2012 een bijzondere sessie gehad met haar naaste medewerkers van het district Commewijne.  Zij nodigde geestelijke leiders uit om een gebedsdienst te houden ter versterking van de interne samenwerking en de opbouw van het district. Tijdens deze sessie hebben de districtscommissaris en de medewerkers onderling elkaar vergiffenis gevraagd en vergeven voor het onrecht bewust of onbewust hen aangedaan.
Het bevorderen van een eenheid binnen het apparaat is de onderliggende gedachte van de dc.  Er zal door middel van het geloof,  beter en op een vlotte manier worden gecommuniceerd met de verschillende actoren binnen het district. De dienstverlening naar de burger toe moet beter tot zijn recht komen. De dc heeft zich voorgenomen om het maximale te bereiken tijdens haar periode als districtscommissaris. Zij zegt ervan bewust te zijn dat zij op een elect stoel zit. Ze  zal ervoor zorgen dat de president, indien hij een andere in haar plaats stelt, zal zeggen dat zij heeft gepresteerd in het district Commewijne. Dit kan alleen bereikt worden met de zegen van de Allerhoogste.
 

error: Kopiëren mag niet!