Tweede klasse LSB belandt in spannende fase

De Tweedeklassecompetitie van LSB nadert een fase waar elke punt nu goud waard is. Zo staan er voor morgen drie wedstrijden op programma. Maar de topwedstrijd is de wedstrijd tussen Rodan en Flamingo, beter gezegd de nummer 3 tegen nummer 4. Momenteel heeft Rodan een punt meer dan Flamingo, die vorig jaar semikampioen werd van de Tweede lasse. Voor de ploeg Rodan is dit een prestatie die ze geleverd hebben, in hun eerste seizoen te LSB. De ploeg verhuisde van de Domburg Sport Bond en sloot zich dit jaar aan bij LSB en heeft een redelijk goede kans om de finaleronde te halen. Deze wedstrijd begint 12.00 uur.
De nummer 2 van de Tweede klasse is ook de nieuwkomer, Jai Ghandi en heeft nu 18 punten. De tweede plek geeft recht op 1 bonuspunt. Jai Ghandi speelt de nummer 5, Insaniet. Voor Insaniet is dit een heel belangrijke wedstrijd, als ze de finale ronde wil halen. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. En de laatste wedstrijd gaat tussen Utrecht en de koploper Ras’75.
Vandaag wordt in de U-20 klasse gespeeld, zo speelt Parana met Jong Rambaan om 14.30 uur en om 16.30 uur speelt Bangun Muda tegen Ras’75.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: