Trainer Roberto Elsenhout: Het is winnen of degraderen voor KD

Vandaag speelt Kamal Dewaker een belangrijke wedstrijd helemaal te Moengo, bij de voorzetting van de SVB Hoofdklassecompetitie. Zo moet KD uitkomen tegen de ploeg van Sv Notch. Als de ploeg uit Livorno punten laat liggen in Moengo, is ze gedegradeerd en zal ze volgend jaar voetballen in de Eersteklassecompetitie van de SVB. Alleen een overwinning kan ervoor zorgen dat ze nog een kans heeft op handhaving.
‘ Het is gewoon simpel we moeten naar Moengo gaan en met de drie punten terugkeren als we nog willen voetballen in de topsectie’, zegt trainer van KD Roberto Elsenhout aan Dagblad Suriname. ‘Het  probleem dat wij dit jaar hadden, was een spits, die de gekregen kansen in doelpunten konden omzetten. Want elke wedstrijd kregen we kans na kans maar we faalden steeds om die in doelpunten om te zetten. Dit jaar zaggen we Beuno Wens vertrekken naar Takdier Boys en aangetrokken spelers hebben niet het gewenste resultaat kunnen leveren’, zegt Elsenhout.
Vandaag ontvangt de ploeg van Sv Notch de ploeg van KD. Bij een overwinning van Notch is ze zeker, dat ze niet op de laatste plek gaat eindigen. Voor KD is het gewoon winnen of volgend jaar voetballen in de Eerste klasse. De wedstrijd wordt gespeeld in het Ronnie Brunswijk Stadion en begint om 16.30 uur.

error: Kopiëren mag niet!