Ras’75 behoud ongeslagenschap te LSB

In de tweedeklassecompetitie van LSB heeft Ras’75 zijn ongeslagenschap behouden door van de jonge Rodan met 2-0 te winnen, na een 0-0 ruststand. De ploeg uit Domburg, Rodan had het heel moeilijk gemaakt voor Ras’75, maar dankzij twee treffers van Hans Fernand wist ze toch Rodan klein te krijgen. De verliespartij van Rodan komt in elk geval niet op de juiste tijd, want de ploeg is samen met Jai Ghandi en Flamingo verwikkeld in een strijd voor de tweede plek. Momenteel wordt de tweede plek bezet door Jai Ghandi.
Tuinstad die met 9 man startte, kwam heel verrassend op een 1-0 voorsprong tegen Jong de Ster, door een doel van Shannon Sastroprawiro in de 20ste minuut. Maar acht minuten daarna scoorde Justin Karijowiredjo de gelijkmaker. Hierna kon Jong de Ster geen gebruikmaken van de meerderheid die ze had. In de tweede helft was het weer Shannon Sastroprawiro die 2-1 scoorde in de 53ste minuut. Na een uur spelen kwamen nog twee Tuinstadspelers aandansen. Orcillio Joenakame die ook een van de twee was, scoorde na negen minuten (?), toen hij was ingevallen, 3-1 voor Tuinstad. Een minuut voor het einde was het  Justin Karijowiredjo die de eindstand bepaalde op 3-2.
In de U-20 klasse boekte Curaboys een 3-2 overwinning op Ras’75. Lyano Ronde, Rinaldo Kanape en Sorvaino Pinas scoorden voor Curaboys, terwijl Jorchinio Pepe en Erik Verbont de tegentreffers scoorden. Parana haalde flink uit tegen Jong Rambaan. Parana wist na een 5-2 ruststand, de wedstrijd te winnen met 12-2. Leroy Kromoredjo ( 3x), Jonathan Ngadiman, Dimitri Samijo,Jhunido Pata en Rano Jasatirta scoorden elk tweemaal en Galvin Sandjon scoorde een keer. Terence Aroeman scoorde beide doelpunten voor Jong Rambaan.
In de U-17 klasse wist Curaboys met 9-0 te winnen van Ras’75. Sorvaino Pinas ( 3x), Rinaldo Kanape, Lyano Ronde en Rivalinhio Linger scoorden elk tweemaal. De wedstrijd tussen Rodan en Jong de Ster vond geen voortgang, omdat Jong de Ster met maar 7 spelers is komen opdagen.