Oom ontkent seksueel molest 4-jarig nichtje

“Ik kan mijn jongere broer niet vergeven”, zei de moeder van de 4-jarige. Haar dochter is seksueel gemolesteerd door haar jongere broer. De 39-jarige Stanley N. staat terecht wegens seksueel molest van zijn toen 4-jarig nichtje. Kantonrechter Albert Ramnewash hoorde gisteren de moeder en het slachtoffer op de zitting. De moeder verklaarde dat niemand in de familie Stanley onderdak wilde bieden. Zij had haar jongere broer wel gedurende anderhalf jaar in haar woning opgevangen. De moeder verklaarde dat haar dochter in december klaagde dat oom Stanley haar had ‘gestoken’. Op 13 januari constateerde de moeder dat de afscheiding van haar dochter een onaangename geur had. De moeder bracht haar dochter naar de arts. Ook daar werd zij van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk constateerde de gynaecoloog dat het maagdenvlies van het meisje een scheurtje vertoonde.
Tijdens haar verhoor werd de moeder heel emotioneel. Op een vraag van de officier van justitie gaf de moeder aan dat haar jongere broer zwak begaafd is, maar dat hij wel het onderscheid kan maken tussen goed en kwaad. Hij kan lezen uit de krant. Op een dag maakte de verdachte een opmerking over dit soort gevallen. Hij gaf aan dat mensen die zich schuldig maken aan dit soort strafbare feiten, een ‘mankeri’ moeten krijgen. Het meisje deed ook haar relaas bij de rechter. Zij gaf aan dat zij op grond zat te spelen toen haar oom een vinger door haar broek in haar geslachtsdeel had gestopt.
De verdachte ontkende iets gedaan te hebben met het kind. Hij gaf aan dat zoals altijd hij het meisje van school had opgehaald. Thuis aangekomen, had hij haar brood gegeven. De oom was bezig het huis te bezemen. Op een bepaald moment zag hij kruimels op de vloer. Hij had het meisje toen geslagen. Hij ontkende steevast aan haar vagina te zijn geweest. Op de volgende zitting zal de officier van justitie haar strafvoorstel presenteren. De rechter stelde deze zaak uit naar 7 augustus. De verdachte gaf aan dat hij op die bewuste dag jarig is. Hij wordt 40 jaar. Stanley blijft aangehouden.
Saskia Bandhan         

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: