Dronken man gaat tekeer:

Deze dronken man ging gistermiddag vreselijk te keer aan de Oude weg naar Charlesburg. Hij schopte hard tegen voertuigen, die geparkeerd stonden voor een kantoorgebouw. Hij pakte een straattegel en wilde die gooien tegen de ruit van de zaak. De ondernemer heeft dat kunnen voorkomen. Hij pakte de tegel af van de man en bond vervolgens zijn handen met tire wrap. Hierna belde hij de politie. Door het agressief gedrag van de man durfden heel wat klanten mijn zaak niet binnen te stappen. Voordat hij zichzelf of een andere persoon een ongeluk kon geven, heb ik zijn handen gebonden’, zei de ondernemer aan Dagblad Suriname. De ondernemer en alle anderen die stopten om een kijkje te nemen, kregen een scheldkanonnade te horen. (Tekst/DBSfoto: Widjai Ganesh)

error: Kopiëren mag niet!