Hesdy Veira voorgeleid

Districtssecretaris en eigenaar van Pleasure Bar in Nickerie, Hesdy Veira, is gisteren op het parket bij de officier van justitie voorgeleid. Veira werd op maandag 2 juli 2012 op verdenking van het plegen van strafbare feiten in verzekering gesteld. De verdachte heeft advocaat Himradj Matawlie in de arm genomen. De  raadsman wilde inhoudelijk niet ingaan op verklaringen van zijn cliënt. Hij volstond met slechts mee te delen dat zijn cliënt voor artikel 249a uit het Wetboek van Strafrecht is aangehouden. De verwijzing naar dit artikel houdt in dat Veira zich vermoedelijk schuldig heeft gemaakt aan mensenhandel. Uit informatie blijkt dat deze functionaris reeds eerder voor twee jaar was veroordeeld voor een soortgelijk misdrijf. Veira zou in 2004 schuldig zijn bevonden voor het seksueel exploiteren van minderjarige meisjes.
 Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: