CEO Ann Singh: ‘Als God je partner is, moet je niet bang zijn om groot te dromen’

  ‘Als God je partner is, moet je niet bang zijn om groot te dromen.’ Dat is de levensvisie van Ann Singh, CEO van NV Beauty & Home Systems Inc. In aanwezigheid van ambassadeur John Nay van de Verenigde Staten van Amerika, districtcommissaris Mohamed Kasto, ambassadeursvrouw  Retnani Rahardjo van Indonesië en andere genodigden vond gisteren de feestelijke opening plaats van Beauty & Home Systems Retail Outlet aan de Zwartenhovenbrugstraat. Voor Ann Singh is een heel grote droom verwezenlijkt. ‘Met God aan mijn zijde en de zegen van mijn vader en wijlen mijn moeder, begon ik in 2008 aan mijn droom.’ Vier jaren later en gisteren was dan het grote moment. Volgens Singh komt er nog een kerk en conferentieruimte in het gebouw.
Voor Ann Singh begon het 14 jaren geleden. Zij werkte toen als leerkracht. Singh werd geïnspireerd door een reclame van  Beauty & Home Systems Inc. op CNN. ‘Ik dacht, waarom niet in Suriname.’ Aanvankelijk een kleine winkel in haar benedenwoning aan de Kochstraat, daarna een zaak in hotel Krasnapolsky en thans een grote, ruim gesorteerde winkel aan de Zwartenhovenbrugstraat.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!