Zwemmen of verdrinken voor Lidbondenploegen

Wanneer komend weekend de een voor de laatste speeldag wordt afgewerkt in het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi, is het zwemmen of verdrinken geblazen voor ploegen. Zowel in poule K als L zullen er afvallers zijn. In poule K wordt de wedstrijd gespeeld tussen Flora en Jong Talent. Flora moet winnen om nog kans te maken op de nummer 1 positie. Jong Talent daarentegen kan bij winst de koppositie delen met Caravan. Jong Takdier Boys doet nu alleen mee voor de tweede plaats. Ze speelt thuis tegen Real Bergie, die nog een kleine kans heeft op de eerste plek. In poule L speelt Botopasie haar laatste wedstrijd tegen De Ster. Ze moet winnen en de andere resultaten afwachten om te zien waar ze staat. De Ster daarentegen doet nog volop mee om de eerste plaats. SCA moet van SVK winnen, wil de ploeg van Lelydorp zijn droom verwezenlijken. SVK daarentegen heeft een kleine kans om de tweede plaats. De poulewinnaars promoveren rechtstreeks naar de SVB Eerste klasse. De nummers twee spelen voor de derde plaats, die promotie-/degradatiewedstrijden speelt tegen de nummer 10 van de Eerste klasse.
 

Poule K

Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Caravan

3

7

8

2

02 Jong Talent

2

4

3

2

03 Jong Takdier Boys

3

3

5

8

04 Real Bergi

2

1

5

7

05 Flora

2

1

4

6

Poule L

Nr Vereniging

G

Pnt

V

T

01 Papatam

3

7

9

5

02 Botopasi

3

4

9

7

03 De Ster

2

2

3

3

04 SCA

2

2

3

3

05 SVK

2

0

1

7

De topscorers:

Naam Vereniging

Dlp

Wendel Dors Caravan

13

Dennis Doekoe Botopasi

10

Armando Lugard Botopasi

10

Dirk Esajas Jong Takdier B

9

Melvin Valies SCA

7

 

 

Het schema voor het komend weekeinde:

Pl. Team A Team B Datum Tijd Lokatie
K Flora Jong Talent Zo.08 juli 16.30u NGVB
K Jng Takdier B. Real Bergi Zo.08 juli 16.30u Saramacca
L SCA SVK Za.07 juli 16.30u Lelydorp
L Botopasi De Ster Za.07 juli 16.30u NGVB

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: