Vandaag alles of niets voor Randjiet Boys en Takdier Boys

Vandaag wordt het alles of niets voor Randjiet Boys en Takdier Boys, als ze nog de SVB Hoofdklasse willen halen. Momenteel heeft Takdier Boys de beste papieren om op de tweede plek te eindigen, die het recht geeft om promotie-/degradatiewedstrijd te spelen tegen de nummer 9 van de SVB Hoofdklasse. Dagblad Suriname sprak met vertegenwoordigers van beide ploegen.
‘Voor ons is het seizoen heel vruchtbaar geweest en we hopen verder dat Takdier Boys vandaag gewoon punten laat liggen’, zegt secretaris Keshopersad Gangaram Panday van Randjiet Boys. ‘We zijn de competitie wat zwakjes gestart, maar gaande de competitie zijn we heel sterk gaan spelen. Maar dat zal onze nekslag worden, als we niet op de tweede plaats eindigen. We geven de moed niet op en hopen dat De Ster voor een verrassing kan zorgen. Mocht het zo zijn dat we op de tweede plek eindigen, dan is de nummer 9 van de Hoofdklasse gewaarschuwd. Want we willen na 3 jaar terug, waar we eigenlijk thuis horen te zijn’, zegt Gangaram Panday.
‘Voor ons is het gewoon winnen en niets anders’, zegt voorzitter Sudesh Bissumbhar. ‘We moeten gewoon realistisch zijn en toegeven dat de wedstrijd van Randjiet Boys en The Brothers een gewonnen wedstrijd is van Randjiet Boys. Dit heb ik ook aan mijn jongens gezegd, wij moeten ons werk gewoon doen en dat is winnen van De Ster. In de eerste ronde heeft De Ster van ons gewonnen, dus we houden ook rekening daarmee. Voor ons is het gewoon dat vandaag Randjiet Boys 44 punten heeft en wij 42. En wij moeten ervoor zorgen dat wij op 45 punten komen. Wij willen nu wel na 4 jaar terug naar de Hoofdklasse’, zegt Bissumbhar.
Randjiet Boys speelt tegen de reeds gedegradeerde The Brothers in het Essedstadion, terwijl te Lelydorp de ploeg van De Ster, Takdier Boys, op bezoek krijgt. Beide wedstrijden beginnen simultaan om 20.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!