Computercentrum voor scholen Lions Club Kwatta-complex


Scholieren die onderwijs genieten op het scholencomplex van Lions Club Kwatta hebben vanaf gisteren een eigen computercentrum. Het Sri Sadhu T.L. Vaswani Computercentrum met 21 personal computers is een geschenk van de gebroeders Tony, Vinod en Mannu Sujan en hun business partner Anil Randjietsing. Het meubilair (30 tafels en stoelen) is een geschenk van de ambassade van de Verenigde Staten van Amerika. Tony Sujan beloofde gisteren de school ook een printer en scanner te zullen schenken. Naast het computercentrum werd gisteren ook een lerarenkamer in gebruik genomen. Nieuwbakken LC Parwani – president Mahindre Orie is heel blij met deze twee projecten.
De oorspronkelijk uit India afkomstige Sujan’s zeiden aan Dagblad Suriname dat ons land en haar volk goed voor hen is geweest. De ondernemers hebben daarom gemeend iets terug te doen voor de gemeenschap. De Sujan’s hebben op het LC Parwani–complex te Kwatta reeds een school neergezet. Deze school werd het vorig jaar geopend.
De verschillende sprekers wezen gisteren elk op het belang van computers in het onderwijs. Aan de leerlingen en leerkrachten werd gevraagd om goed om te gaan met het computercentrum.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: