Vermoedelijk Hit and Run aan de Vierkinderenweg (KPS)

Vanmorgen is het lijk van  de 18-jarige Steven Dawsa aangetroffen in de trens lopende langs de Vierkinderenweg en wel ter hoogte van pand nummer 101. Dawsa, die in een zijstraat van de Vierkinderenweg wooonachtig was, is op zondagavond van huis gegaan en is toen niet teruggekeerd. De politie heeft sterk het vermoeden dat Dawsa door een motorvoertuig is aangereden en vervolgens in de trens is terecht gekomen. In de directe nabijheid waar het lijk lag, zijn delen van vermoedelijk een voorlens of voorkoplamp van een wagen aangetroffen. Het betreft in deze delen van transparant plastic. In de nabijheid is ook  het zwarte plastic gedeelte van vermoedelijk een autobumper aangetroffen. Een ieder die informatie heeft met betrekking tot dit geval wordt gevraagd die informatie te delen met de politie. De politie van het bureau Nieuwe-Grond  is belast met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: