Stomdronken autobestuurder aangehouden en ingesloten

0p zaterdagavond  30 juni heeft de stomdronken 30-jarige autobestuurder Ronny T. het verkeer danig in gevaar gebracht. Ronny reed over de Indira Gandhiweg  en ter hoogte van een Shell servicestation reed hij op een fietser in.  Die kon op het nippertje zichzelf in veiligheid brengen door van de fiets af te springen. De fiets werd daarbij door de auto geraakt. Ronny reed hierna via de Indira Gandhiweg de Lelydorper weg in. Een weggebruiker die het incident met de fietser had zien gebeuren, reed Ronny achterna. Daarbij zag deze persoon dat Ronny slingerend over de Lelydorperweg reed. Een man en een vrouw, die in hun auto vanuit de tegenovergestelde richting kwamen aanrijden, kwamen in de trens langs de weg terecht toen de man moest uitwijken om een frontale botsing met Ronny te voorkomen. Vervolgens reed Ronny een erf op en bracht de auto tot stilstand. De politie werd ingeschakeld en heeft zich ook ervan kunnen overtuigen dat  Ronny ladderzat achter het stuur zat. Daarnaast is komen vast te staan dat  Ronny niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij is aangehouden en ingesloten. De fietser heeft zich nog niet aangemeld bij de politie van Lelydorp, bij wie de zaak in onderzoek is. Hij wordt opgeroepen dat alsnog te doen.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: