Robinhood kampioen SVB Hoofdklasse

De groenwitte formatie van Robinhood heeft het kampioenschap van de SVB Hoofdklasse weten te behalen, dankzij twee doelpunten van Giovanni Waal. Helemaal te Meerzorg versloeg Robinhood de ploeg van Excelsior met 2-0, na een 1-0 ruststand. Door de overwinning van WBC op Inter Moengotapoe, kan Robinhood niet meer ingehaald worden. Giovanni Waal is met zijn twee doelpunten nu de topscoorder van de Hoofdklasse met 16 doelpunten.
WBC wist de topwedstrijd om het semikampioenschap met 2-1 te winnen van zijn aartsrivaal uit Moengotapoe. Transvaal zette zijn overwinningsreeks voort door Boskamp te verslaan met 2-1. Voorwaarts won zijn tweede wedstrijd op rij en verlaat door deze overwinning ook de promotie-/degradatieplaats. De geelzwarte formatie verslaat Notch met 2-1. De ploeg van Moengo zakt hierdoor naar de promotie-/degradatieplaats.Leo Victor houdt alle zicht op het semikampioenschap door met 2-0 te winnen van Kamal Dewaker.  Miquel Cronie en Dimitri Nijda scoorden voor de Leeuwen. Voor de ploeg van Livorno ziet het er niet rooskleurig uit, want als de ploeg zijn overige wedstrijden niet in winst kan omzetten, dan is degradatie naar de SVB Eerste klasse een feit.

Nr Vereniging

G

Pnt

01 Robinhood

23

59

02 Inter MT

23

44

03 WBC

23

44

04 Leo Victor

23

43

05 Transvaal

23

32

06 Boskamp

23

27

07 Excelsior

23

23

08 Voorwaarts

23

20

09 SV Notch

23

18

10 Kamal Dewaker

23

14

Standenlijst Hoofdklasse:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: