Verdachten moordzaak Molius worden in juli gedagvaard

De van moord verdachte politiebrigadiers Anielkoemar K. en Haroen N. worden voor 31 juli 2012 gedagvaard. Dit geeft hun advocaat Murvin Dubois aan Dagblad Suriname te kennen. De raadsman zegt dit, omdat de berichtgeving aan de verdachten na afsluiting van het gerechtelijk vooronderzoek (gvo) binnen 30 dagen moet plaatsvinden. De twee politiemannen worden ervan verdacht de 38-jarige Haïtiaan Celius Molius van het leven te hebben beroofd. Op 29 maart werd het levenloze lichaam van Molius langs de Nieuw Weergevondenweg, omgeving Leiding 18, aangetroffen. Zijn handen waren geboeid. In deze zaak heeft de rechter-commissaris het vooronderzoek al afgerond. Tijdens het onderzoek heeft de rechter-commissaris zich samen met andere actoren georiënteerd bij de woning van het slachtoffer. De wetsdienaren die als verdachten zijn aangemerkt, hebben het feit steevast ontkend. Volgens hun verklaring zijn zij onschuldig opgesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: