Subsidiegelden PLO niet gestort

John Mahadewsingh, de voorzitter van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO), ontkent dat de overheid de subsidiegelden heeft gestort voor de PLO. Dit als reactie op hetgeen enkele ontevreden bushouders beweren. “Er is helemaal geen geld gestort op de rekening van de PLO, met als gevolg dat er ook geen uitbetaling kan plaatsvinden”, zegt de voorzitter. Enkele bushouders menen te weten dat de subsidiegelden sinds twee weken zijn gestort, maar dat de uitbetaling aan hen toch op zich laat wachten. Volgens de bushouders zou er op 25 juni een aanvang gemaakt worden met de uitbetaling en nu merken ze dat het is uitgesteld. Zij hebben begrepen dat de uitbetaling pas in de loop van de tweede week van juli zal plaatsvinden. Dat is heel erg aan de late kant, omdat men het geld nu nodig heeft.
Ook zijn de bushouders misnoegd over het feit dat er nog geen jaarvergadering is gehouden. De PLO-voorzitter verzekert echter dat de vergadering komende vrijdag wordt gehouden. De bushouders zullen dan in de gelegenheid gesteld worden om hun misnoegen te uiten en ook te praten over allerhande zaken die dringend aanpak behoeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: