SNL wint eerste wedstrijd in troefcallcompetitie

De Surinaamse Troefcallbond (STcB) heeft zijn competitie donderdagavond voortgezet. Opvallende uitslag kwam in de ontmoeting tussen SNL en De Rest. De militaireploeg boekte daarbij haar eerste zege voor dit seizoen. Ze versloeg De Rest met 124-119. SNL won de eerste ronde met 35-28 en dat betekende een voorsprong van 7 punten die later genoeg zouden blijken voor de overwinning. De Rest won de 2e ronde met 30-27, terwijl SNL de 3e ronde met 33-30 binnenhaalde. De laatste ronde won De Rest met 31-29. Eindstand SNL 124 en De Rest 119.
Hoogste score SNL Roy Wehl-Lucien Samuels met +24 en bij de Rest Aanadpersad Mohan-Rita Rattansing met +15.
In de tweede wedstrijd maakte Kampoe gehakt van Victorie. Reeds in de eerste ronde was de wedstrijd beslist. Kampoe won de 1ste ronde met maar liefst 64-22. In deze ronde gaf het Kampoe-koppel Ramon Ramautarsing-Shailesh Gajadhar een baunie aan het koppel Michel Wezer-Ray Luitjes. Dit Kampoe-koppel had ook de hoogste score te weten +49. Bij Victorie had het koppel Ronald Faverus-Chanderkoemar Khoesial +6. De eindstand van de wedstrijd Kampoe 165 en Victorie 89.
De laatste wedstrijd voor die avond ging tussen semikampioen Olaria tegen Trekkers. Trekkers begon goed en won de 1ste en de 2e ronde met respectievelijk 36-27 en 31-26. Olaria pleegde twee wissels en dat bleek heel goed te werken, want ze won de 3e ronde met 44-22. Hierdoor nam ze  een voorsprong van 8 punten. In de laatste ronde ging het even gelijk totdat het koppel George Soekhai-Romeo Soekhai van Olaria een baunie gaf een het koppel August Amat-Gerold Cruden. Deze ronde won Olaria met 63-26 en zo ook de wedstrijd. Eindstand Olaria 160-Trekkers 115. Hoogste score Olaria  George Soekhai-Romeo Soekhai met +31 en bij Trekkers Henri Inderson-Lesley Linger met +22.
De competitie wordt dinsdag 3 juli voortgezet met de wedstrijden Ekta – Toppers, Sudhar –Mahaan en Formula – Milieubeheer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: