Brewster gaat in belang jeugdspelers verder

Assistent-trainer Moreo Brewster blijft gewoon zijn werk doen bij Transvaal. Brewster had op de tuchtcollegezitting gezegd dat hij nu zal ophouden met trainen nadat hij een straf van een jaar tegen zich hoorde eisen. ‘Ik doe dit werk uit liefde voor de sport en wordt daarvoor niet betaald. En nu moet ik een jaar lang aan de zijkant staan.’ Dit kon Brewster niet pikken en zei toen gewoon “nu houdt het op voor mij”. Uiteindelijk kreeg Brewster een straf van 6 maanden.
‘Ik heb met het bestuur van Transvaal gesproken en ben daarna tot het besluit gekomen om toch te blijven’, zegt Brewster aan Dagblad Suriname. ‘Deze beslissing heb ik genomen in het belang van de jeugdspelers van Transvaal die onder mijn leiding staan. Dat ik voor de resterende wedstrijden niet op de bank mag zitten, is geen probleem, omdat mijn afwezigheid op de bank voor geen problemen mag zorgen. Het bestuur heeft nog steeds vertrouwen in mij, dus ik ga gewoon verder’, zegt de oud-Transvaler, die zijn hart verpand heeft aan deze club.
‘Ik zal ook geen hoger beroep indienen, omdat het geen zin heeft. Want je kan doen wat je wilt, de arbiter gaat altijd in het gelijk worden gesteld. Dus we moeten ermee leren leven’, zegt Brewster.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: