Eerste examendag VWO 4 kent vlot verloop

De eerste examendag op het VWO 4 te Geyersvlijt heeft een rustig en vlot verloop gehad. Volgens directeur Helianthe Hew A Kee heeft zij van enkele leerlingen begrepen dat de stof niet moeilijk was, maar dat er toch zaken waren die zij niet verwacht hadden. De studenten hebben met een aantal examenstoffen geoefend en er waren toch wel dingen bij die anders waren dan in de examenwerken. Al bij al was het toch wel te maken.
De leerlingen zijn gisteren in het vak ‘Economie 1’ geëxamineerd. Vandaag maken zij examen in het vak Nederlands ‘Samenvatting’. De examens duren tot en met 27 juni.
Hew A Kee geeft aan dat er geen onregelmatigheden zijn geweest. “Alles is rustig gegaan.” De uitslag is op 5 juli. De herexamens vangen aan op 23 juli en eindigen op 1 augustus.

error: Kopiëren mag niet!