Man veroordeeld wegens mishandeling

Rigillio Perré werd gisteren schuldig bevonden aan mishandeling van een vrouw. Voor dit feit werd Perre veroordeeld tot 8 maanden gevangenisstraf, waarvan 7 voorwaardelijk met aftrek en een proeftijd van 3 jaar. Een vrouw stond op de bus te wachten toen een wagen voor haar stopte. Twee personen stapten uit de wagen. Een van hen zei “blaka meid arki”. De vrouw liep door. De verdachte zei toen tegen haar dat indien zij door zou lopen, hij haar zou mishandelen. Op een bepaald moment greep de verdachte de vrouw aan haar bloes. Hij duwde haar gezicht tegen een stenen schutting aan. Ook heeft zij klappen moeten incasseren. Volgens de verklaring van het slachtoffer wilde hij haar verkrachten. Omdat zij steeds om hulp bleef roepen, werd zij nog meer mishandeld. De openbare aanklager, Shanta Mahadew, achtte mishandeling wettig en overtuigend bewezen. Dit, mede op grond van het visum van de arts. Perre was reeds eerder op vrije voeten gesteld. Hij heeft de opgelegde straf in voorarrest uitgezeten. De rechter veroordeelde Perre conform de eis. Het voorwaardelijke deel blijft overeind staan.
Saskia Bandhan          

error: Kopiëren mag niet!