Verkiezing NPS-Commewijne uitgesteld

De verkiezing bij de NPS afdeling Commewijne, die voor gisteren was uitgeschreven, is uitgesteld naar woensdag aanstaande. Afdelingsvoorzitter Remie Pollak zegt dat de alv afgelopen vrijdag dit besloten heeft vanwege bijzondere redenen.  Drie van de tien voorzitters van de onderafdelingen zouden gisteren niet aanwezig kunnen zijn. Dit houdt onder andere verband met een sterfgeval. Pollak zegt dat alle tien onderafdelingen op 13 juni hebben toegezegd acte de préséance te zullen geven om hun voorkeur uit te spreken op Ivan Fernald of  Gregory Rusland. Tot op dit moment heeft Rusland de steun van de afdelingen Coronie, Wageningen en Para. Brokopondo en Sipaliwini hebben voorkeur uitgesproken voor Fernald. De afdelingen Paramaribo, Wanica, Commewijne, Nickerie  en Marowijne moeten nog hun stem uitbrengen.

error: Kopiëren mag niet!