31-jarige bromfietser doodgereden door dronken autobestuurder

De 31-jarige bromfietser David Todikromo is zaterdagmorgen 9 juni dodelijk aangereden nabij de kruising van de Bomaweg en Leiding 17. Todikromo is aangereden door de 39-jarige automobilist F.A. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat F.A. een auto inhaalde en daarbij op de rijhelft van Todikromo terechtkwam. Todikromo was op dat moment tegemoetkomend verkeer. De autobestuurder F.A. reed Todikromo aan en wel zodanig dat Todikromo ter plaatse kwam te overlijden. F.A. is daarna ook in botsing gekomen met een auto. Deze botsing zorgde alleen voor materiële schade. F.A. was op dat moment vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij gaf aan dat hij in het bezit is van een rijbewijs, maar kon het niet tonen. F.A. is aangehouden. Het ontzielde lichaam van Todikromo is hangende het onderzoek in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!