Vrouw op eigen erf beroofd van halsketting

Gisteren is een vrouw die bezig was haar erf te harken, het slachtoffer geworden van een beroving. Een rover kwam regelrecht haar erf op en rukte haar halsketting van haar hals. Hierna is hij weggereden op een fiets. Dit voorval vond plaats aan de Hubartstraat. Het gedrag van de rover wordt door politie-inspecteur Humphrey Naarden van de afdeling Voorlichting en Publiciteit van het Korps Politie Suriname bestempeld als ‘een erge vorm van brutaliteit.’
De criminaliteit, waarbij burgers zich in hun eigen woning en erf niet meer veilig voelen, is vaker aangekaart door de oppositie in het hoogste college van Staat. Echter, deze waarschuwende geluiden worden altijd tegengesproken door de coalitie. Zij stelt dat de oppositie er politieke munt uit probeert te slaan.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!