Deva Boys – Papatam wordt in Moengo verder beslist

Het was een wedstrijd vol kansen voor beide ploegen. Een wedstrijd waar zeker Deva Boys de beste kansen kreeg, eindigde de wedstrijd tegen Papatam 1-1 in het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi 2012. In de eerste helft was Papatam gewoon beter en kreeg de kansen op een voorsprong te komen, maar de spitsen waren niet koelbloedig genoeg. Aan de andere kant speelde Deva Boys op de counters. In de 26ste minuut werd topscoorder van de Meerzorg Sportbond (MSB), Jonathan Iroredjo, diep gestuurd en hij faalde niet (1-0). Dit werd ook de ruststand.
In de tweede helft gooide Papatam alles in de aanval, waardoor er tal van opening ontstonden in de verdediging van Papatam. Hierdoor kreeg Deva Boys tal van doelrijpe kansen om de 1-0 voorsprong uit te breiden. Zeker drie tot vier keren kwamen de spitsen van Deva Boys alleen tegenover de doelman van Papatam, maar er werd heel slecht geschoten. Dit kwam de kampioen van MSB later heel duur komen te staan. Tegen de verhouding in werd Rodney Kasteel lang aangespeeld. De doelman van Deva Boys kwam uit zijn doel om de bal weg te trappen, maar hij mistte de bal compleet. Hierdoor plaatste Kasteel de bal gewoon in het lege doel voor 1-1, in de 65ste minuut  . In de slotfase moest Deva Boys zelf verder met 10 man. Kaptain  Ashwin Sardjoe krijg zijn tweede gelekaart en mist hierdoor de returnwedstrijd op Moengo.
In regio West won De Ster van Nickerie in het Nickeriestadion met 1-0 van Flamingo uit Coronie.