Vermoedelijke schutter geval Wit Santi verwezen naar rc

De vermoedelijke schutter in de zaak, waarbij de 39-jarige Narda Karwafodi met een jachtgeweer  in Wit Santi is doodgeschoten, is gisteren voorgeleid bij de rechter-commissaris. De verdachte is reeds voorgeleid bij het Openbaar Ministerie. Persofficier van justitie Claudia Bruining geeft Dagblad Suriname te kennen dat de verdachte verwezen is naar de rechter-commissaris voor de rechtmatigheidstoets. De verdachte had zich uit de voeten gemaakt na de schietpartij. Het gelukte de sterke arm om de verdachte op de Afobakaweg, omgeving Phedra, in de kraag te vatten. Uit onderzoek blijkt dat ook een man en een vrouw gewond zijn geraakt. Uit informatie blijkt dat er een woordenwisseling heeft plaatsgevonden op een verjaardagsfeest bij de zus van de overledene Karwafodi. De verdachte was weg en keerde terug met een jachtgeweer. Hiermee loste hij de schoten. Hangende het onderzoek blijft de verdachte aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!