Cedric Manhoef in actie op The Next One part 2

Cedric Manhoef vecht op zondag 3 juni op het Thaiboks Gala The Next one part 2 in Amsterdam. Het gaat om het tweede deel van een toernooi in de B-klasse. Eerder dit jaar plaatste Manhoef zich voor de finale door Elias Tanouti te verslaan. Zondag a.s. staat hij tegenover Ilias Hamouche van VOS Gym. Indien hij deze partij wint vecht Manhoef in de finale. Op het spel staan de Next One titel en Euro 1000. “Mijn tegenstander is veel langer en heeft ook veel meer ervaring in de B-klasse toch ben ik ervan overtuigd dat ik hem versla’, zegt Manhoef. ‘Indien ik het toernooi win gaan er vele deuren voor me open. Mijn streven is om een prof-contract af te dwingen.’ Thaibokslegende Melvin Manhoef, neef van Cedric, die hem opvangt, coacht en begeleidt, schat zijn kansen om het toernooi te winnen zeer goed in.

error: Kopiëren mag niet!