Tegenstrijdige verklaringen Guyanese coach en speler ‘These are the best players available at this moment’

‘These are the best players available at this moment, for this particular tournament’, zei coach Joseph Wilson van Guyana na de wedstrijd tegen Vitesse. Hij werkt hiermee alle speculaties weg dat Guyana met een B-elftal is komen opdagen voor de Parbo Bier Cup, terwijl het A-elftal zich in Colombia voorbereid op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Mexico en Costa Rica. ‘We hebben een slechte eerste helft gespeeld, maar de tweede helft hebben wij het iets beter gedaan. Het niveauverschil is duidelijk te merken, maar desondanks hebben wij ons beste beentje voorgezet. In de tweede helft hebben wij de kansen gekregen, maar die hebben wij niet in doelpunten weten om te zetten. Maar aan de andere kant was het juist het omgekeerde, ze kregen de kansen en benutten ze allemaal.Vandaag zult u een ander Guyana zien op het veld’, zei Wilson tijdens de persconferentie na de verloren wedstrijd tegen Vitesse in de Parbo Bier Cup 2012.
‘It’s true that Guyana-players are in Colombia’, zegt captian Anthony Benflied van Guyana. ‘Maar momenteel zijn dit de beste spelers die beschikbaar zijn en daaruit heeft de trainer een selectie gemaakt. Het is verder niet zo dat de selectie, die in Colombia zit de eindselectie is, maar dat er altijd aanvulling gedaan kan worden, als spelers tijdens de Parbo Cup schitteren. De wedstrijd tegen Surinatio zal een goede worden, maar een ding staat vast; Guyana wint zeker’, zei Benfield.

error: Kopiëren mag niet!