30 dagen verlenging voor politieman die op woning CMK-hoofd schoot

De politieman R.B. mag nog 30 dagen in voorarrest doorbrengen. Dit is het resultaat van de rechtmatigheidstoets gepleegd door de rechter-commissaris. Dit melden de advocaten van de verdachte, Murwin Dubois en Benito Pick, aan Dagblad Suriname. R.B.  is in verzekering gesteld op verdenking van het beschieten van de woning van zijn chef. Dit gebeurde in de vroege ochtend van vrijdag 11 mei 2012. Een aantal schoten werd op de woning van het hoofd van de Centrale Meldkamer (CMK) van het Korps Politie Suriname afgevuurd. De kogels hebben materiële schade veroorzaakt. Er waren geen ongevallen te betreuren. Van bronnen verneemt Dagblad Suriname dat R.B.  wraak wilde nemen op zijn diensthoofd. De verdachte politieman voelde zich gekrenkt door zijn chef die hem onheus zou hebben behandeld.

error: Kopiëren mag niet!