Openbare aanbesteding ontwateringswerken DLGP 2

In verband met de uitvoering van het ontwateringsproject van het Decentralisatieprogramma, werden gisterochtend de inschrijvingen van aannemers openbaar bekendgemaakt. Dit vond plaats in de raadszaal van het districtscommissariaat Wanica. Geïnteresseerde aannemers hadden tot 9.59 uur de gelegenheid de vereiste documenten in te dienen. Na deze aanbesteding zal de Gunningscommissie, bestaande uit het hoofd van de Civieltechnische Dienst van Wanica (Valies) en van Paramaribo (Mingoen) en de districtsadministrateur van Wanica (Panka-Bijlhout) een gunningsadvies opsturen naar de Taskmanager Civieltechnische Werken van het Decentralisatieprogramma, Martin Blenman . De Taskmanager stuurt het op zijn beurt door naar de financier, de Inter American Development Bank (IDB) ter goedkeuring. De aannemer aan wie het werk gegund zal worden, moet hierna een uitvoeringsgarantie indienen, waarna het contract zal worden opgemaakt.

error: Kopiëren mag niet!