Harriet Ramdien geen dc van Coronie meer

Harriet Ramdien

De ingediende doch niet-ondertekende petitie van Sergio Udenhout en zijn 14 jongeren ten spijt,  is Harriet Ramdien gistermorgen door RO- minister Stanley Betterson  toch uit haar functie gezet. De dc verscheen gisteren niet aan haar werk en liet niets van zich horen.
NDP-woordvoerder Rachied Doekhie vertelt Dagblad Suriname dat hij ook heeft begrepen dat Ramdien uit haar functie is gezet. Verdere details kon de politicus niet geven. Anton Paal, parlementariër uit Coronie, zegt hetzelfde. Echter beschikt hij nog niet over officiële documenten.
Intussen is gebleken dat de protestmanifestatie die Udenhout dinsdagmorgen proclameerde, is mislukt. Dit is beaamd door de districtsadministrateur van Coronie, Loes Doorson. Er kwamen volgens rapportages slechts 8 jongeren opdagen.
Ramdien maakte in het begin van haar carrière als dc een flitsende start, maar al gauw werden de eerste scheuren zichtbaar. Op een gegeven moment werd de samenwerking tussen  de politici Anton Paal en Remie Tarnadi enerzijds en Harriet Ramdien anderzijds onhoudbaar. Paal noemde Ramdien ‘koppig’ en iemand die de feiten verdraaide.
Het is Dagblad Suriname niet gelukt Ramdien te bereiken. Als mogelijke opvolger wordt de naam van Harold Sijlbing van de Palu genoemd. Voorlopig neemt dc Wedperkash Joeloemsing van Nickerie waar in Coronie.

error: Kopiëren mag niet!