Vredenburgstar en Eendracht schieten niet veel op met gelijkspel

Het 2-2-gelijkspel tussen Vredenburgstar en Eendracht in de finaleronde van de LSO, hebben ploegen niet veel opgeleverd op de ranglijst. Deze score maakt dat op de laatste speeldag zowel Vredenburgstar, Eendracht als FC ADO kans maken op het semi-kampioenschap. Kampioen is reeds geworden Caravan. Op de laatste speeldag, donderdagavond, komt Caravan uit tegen Vredenburgstar, daarna neemt Eendracht het op tegen FC ADO.
Vredenburgstar speelde een heel matige wedstrijd tegen Eendracht. Ondanks de vele kansen kwam Eendracht maar tot 1 doelpunt in de eerste helft gescoord door Andwele Baja. In de tweede helft kwam ze op 2-0 door een doelpunt van Inaldo Pansa. Pas in de 81ste minuut reduceerde Amereldo van Aaron de stand naar 2-1, terwijl in de 85ste minuut de ingevallen Serginho Atmo de stand gelijktrok voor Vredenburgstar. Op dit moment heeft Eendracht na 2 partijen 1 punt, Vredenburgstar heeft er 2 (inclusief 1 bonuspunt) en FC ADO 3.
In de Tweedeklasse verraste Caravan 2010 de jongens van Jong India met 3-1 door goals van Wikaash Parmessardin (2x) en Mirchi Soerinderkoemar. Voor Jong India scoorde Virgill San A Jong. Bij Jong India vielen in de laatste 10 minuten van de wedstrijd twee rode kaarten. Jai Jawan won haar eerste partij dit seizoen. Tegen KD 2011 won ze met 4-1 door goals van Koewied Bharos (2x), Jonathan Kastiel en Nawien Ramsewaksing. Shaamkoemar Hira redde de eer voor KD 2011. The Red Rose zette Welgedacht C opzij met een 1-0-overwinning. Damian Kweeling scoorde het enige doelpunt. Saviel Towo van Welgedacht C kreeg rood in de 47ste minuut.
In de Eersteklasse won Jong Jivan Jotie met 4-2 van AS Highwaystar na een 3-1-ruststand. Maikel Kent, Nitesh Jagai (2x) en Roel Miesiedjan scoorden voor Jong Jivan Jotie. Bij AS Highwaystar tekenden Edward Santinio en Silvano Maasie op voor de doelpunten.